RING OP KLIK HER

Slibning af betongulve


Når vi hos Kærsholm Diamantboring sliber betongulve, er det oftest ved nybyg eller betonomlægning. Når flydebetonnet er lagt, består overfladen af et slamlag. Vi sliber derfor betongulvet, for at give det en pænere overflade.

Udover det skønhedsmæssige, kan slibning af beton også være behjælpelig mod ujævnheder. Skal du have lagt nyt gulv oven på betonbelægningen, er det vigtigt, at det har en glat overflade. Er der ujævnheder, kan vi slibe gulvet så det bliver plan og du kan nu få lagt det gulv du ønsker.

Hurtig slibning

Vi bruger de nyeste maskiner, når vi skal slibe betongulv. Har du et stort areal der skal slibes, kan vi bruge op til 6 slibemaskiner. Vi er effektive håndværkere, der altid udfører arbejdet grundigt, men med omtanke for dig, så vi ikke forstyrrer i længere tid end højest nødvendigt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med mange års erfaring inden for betonbranchen ved vi hvordan man skal slibe dit betongulv. Uanset om dit gulv er nyt eller gammelt, kan vi rette op på dit gulv. Ønsker du råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 43 15 19. Vi servicerer i hele Nordjylland, Aalborg og det meste af Jylland.

 

Vi har også stor erfaring med bl.a.: