RING OP KLIK HER

Nedbrydning Aalborg Nordjylland


Skal legehuset, køkkenet eller lagerbygningen i din virksomhed rives ned? Hos Kærsholm Diamantboring udfører vi nedbrydning af både store og små nedbrydningsopgaver lige fra totalnedrivninger til indvendig nedrivninger. Vi udfører kvalitets nedbrydning i hele Aalborg, Nordjylland og det meste af Jylland. 

Inden vi går i gang

Vi tager altid ud og vurderer opgavens omfang, inden vi påbegynder en nedbrydningsopgave.

Viser det sig, at vi står overfor en større nedbrydning af en stor ældre bolig. Skal bygningen scannes af en ingeniør, inden nedbrydningen starter. En scanning kan give svar på om bygningen indeholder asbest, kemikalier, blyholdigt maling osv. Når svarresultaterne er kommet, kan vi gå i gang med nedbrydningen og herved tage vores forholdsregler med hensyn til vores helbredsmæssige sikkerhed.

Nedbrydningen er i gang

Når vi har udført en nedbrydning, sørger vi for at sorteringen af affaldet foregår efter de miljørigtige regler. Så vidt muligt, bliver størstedelen af affaldet genbrugt. Skadelige materialer bliver deponeret på en autoriseret genbrugsplads.

Vi kan hjælpe dig med nedbrydning

Uanset hvilken type nedbrydning du skal have, er vi klar til at gøre det for dig. Vi lægger vægt på god kvalitet, pris og stor fleksibilitet. Med mange års erfaring sikrer vi dig en tryg nedbrydning af dit hus eller virksomhedsbygning. Kontakt os på telefon: 40431519 eller mail: ivank@mail.dk for et uforpligtende tilbud og vi tager ud og vurderer din nedbrydningsopgave. Vi servicerer hele Nordjylland, inkl. Aalborg og det meste af Jylland.

 

Vi har også stor erfaring med bl.a.: