RING OP KLIK HER

Knusning af Beton

Betonknusning og rene materialer

Her hos Kærsholm Diamantboring har vi fokus på kvalitet, rene materialer og på ikke at belaste miljøet. Vi råder over en miljø- og sikkerhedsgodkendt knusningsplads beliggende i Aalborg Øst, som Aalborg Kommune har godkendt til opbevaring og knusning af alle former for ikke-forurenet beton.

Recycling og kontrol

Betonknusning handler i bund og grund om recycling, genanvendelse og opmærksomhed mod ikke at belaste miljøet mere end højst nødvendigt. Vi tager imod, opbevarer og knuser materialer som beton, asfalt, tegl, kasserede byggematerialer og lignende, og materialerne bliver derefter genanvendt i forskellige områder, eksempelvis af byggefirmaer og til fyldning af huller, til stier og veje og til nivellering af ujævne underlag. Vores miljøgodkendte knusningsplads gør os forpligtede til at kontrollere de materialer, vi opbevarer og knuser, og vi sikrer os altid, at materialerne er rene, og at de ikke er forurenede.

En attraktiv samarbejdspartner

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på enten på 28 34 55 19 eller 40 43 15 19. Du vil komme i kontakt med en engageret medarbejder, som vil gøre sit bedste for at besvare dit spørgsmål.

Her udfører vi betonknusning også kaldet neddeling af beton.

Pladsen ligger:

Rørdalsvej 242

9220 Aalborg Øst

 

Kontakt:

Palle: 28 34 55 19

Ivan: 40 43 15 19

Læs mere om diamantboring