RING OP KLIK HER

Diamantskæring


Vi tilbyder diamantskæring i Aalborg samt hele Nordjylland. 

Skal du have gulvvarme, elkabler eller nye vinduer? Så kan vi hos Kærsholm Diamantskæring klare arbejdet for dig. Vi bruger det nyeste specialudstyr, når vi bruger diamantskæring i vægge, gulve m.m. Vi har specialudstyr til både store og små opgaver for både private og erhvervsdrivende. Vores udstyr kan justeres, så vi kan skære huller helt op til 4,5 meter i diameter.

Vi udfører diamantboring for både private og erhvervsdrivende lige fra entreprenører, landbruget til elektrikere.

Diamanter

Til diamantskæring bruger vi industridiamanter. Det er ikke diamanter, som du kender fra guldsmeden, men kunstfremstillede diamanter. Diamanterne er fremstillet i det stærkeste materiale, som gør at det kan skære i særligt hårde materialer såsom beton, mursten, leca, asfalt m.m.

Diamantskæring er en skånsom løsning for din bolig, da det efterlader lidt støv og et fint udskåret hul. Det betyder, at det laver minimal skade på væggen.

Diamantskæring bruges blandt andet til, at skære ud til:

  • Vinduer og døre
  • Ventilation
  • Elkabler
  • Vandrør og varmerør

Få et uforpligtende tilbud på diamantskæring

Vi er klar til at rådføre dig inden for diamantskæring og hvilken løsning der vil være bedst for dig. Bor du i Nordjylland, Aalborg eller i Jylland, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 40 43 15 19.

 

Vi har også stor erfaring med bl.a.: