RING OP KLIK HER

Betonboring


Vi kan klare alt inden for betonboring i Aalborg og resten af Nordjylland. 

Hos Kærsholm Diamantboring har vi udført en lang række af betonboringer, både for private og erhvervsdrivende. Vi bruger betonboring i alle situationer, hvor der skal laves hul i en betonvæg. Uanset om det er ved nybyg, ældre bebyggelse eller kloakker bruger vi betonboring.

Betonboring bruges typisk, hvis du skal have boret ud til:

  • Ventilation i køkken eller badeværelse
  • Elkabler
  • Varmerør og vandrør
  • Vinduer og døre

Vi har det nyeste udstyr til betonboring

Når vi udfører betonboringer, bruger vi det nyeste udstyr. Vi har både udstyr til almindelige betonopgaver og specialopgaver. Skal du have boret hul i en væg, monterer vi et bor på væggen, så hullet bliver lavet helt præcist. Vi kan gå op til store diametre, så vi kan udføre både store og små opgaver.

Når vi laver betonboring, består boret af industridiamanter. Dette sikre, at hullet får en fin kant og derved ikke ødelægger væggen eller gulvet omkring. Betonboring er en skånsom løsning for din væg, gulv eller kloak.

Kontakt os og få et tilbud på betonboring

Med mange års erfaring inden for betonboring, er vi klar til at rådgive og vejlede dig. Er du i tvivl om omfanget af dit projekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 43 15 19. Vi udfører vores arbejde i hele Nordjylland, herunder Aalborg, men også det meste af Jylland.

 

Vi har også stor erfaring med bl.a.: