<

RING OP KLIK HER

Diamantboring og Betonskæring


Velkommen til Kærsholm Diamantboring ApS

Står du overfor et byggeprojekt eller en større renovering af din bolig? Så er vi hos Kærsholm Diamantboring klar til at udføre arbejdet for dig. Vi servicerer både private, erhvervsdrivende og det offentlige med beliggenhed i Aalborg, Nordjylland samt det meste af Jylland.

Betonbranchens ”jægersoldater” 

Med mange års erfaring inden for henholdsvis betonskæring og diamantboring, kan vi løse alle typer betonopgaver for vores kunder. Vi ved hvad vi laver og derfor er vi ikke bange for at kalde os betonbranchens ”jægersoldater”.

Vores primære arbejdsopgaver er:

Med mange års erfaring i betonbranchen har vi en bred faglig viden, der garanterer vores kunder en høj kvalitet til fornuftige priser udført med stor fleksibilitet.

Betonskæring og diamantboring

Nogle af de opgaver vi udfører mest er betonskæring og diamantboring. Disse former for betonarbejde er ideelle, hvis du skal have skåret ud til vinduer, døre, el eller vvs installationer. Vi tilbyder altid vores kunder den bedste løsning, uanset om det er store eller små opgaver.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller vil du høre mere om diamantboring, betonskæring og hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 43 15 19.


0d 17a 7bafed 7db 7493e 0f 8db 12a 2dc 4a